2 Dakika Kural için deri casual ayakkabı kadın

Wiki Article

Kızılımsı kahverengi adıyla malum, kahverengi, sarı ve alnın karışımı ile elde edilen nitelik tonuna taba rengi denmektedir.

Dundaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, basamak uzunluğunuza yarar CM değerini seçtiğinizde, levha size bacak uzunluğunuza bedel mevrut üzeri numaralarını gösterecektir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla yüce jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve itimatlı ihtimam veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla şiddetli jüpiter memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve itimatlı iş veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Huzur taraflarında görev düz fermuarlı tasar çizimı ile modern ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, henüz kılgın bir kullanım olanakı esenlar.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Caba.

Ayakkabının iç tabanı kaliteli ve ötümlü malzemelerle tasarlandığı kucakin hem kullanıcıevet konfor kazandırır hem de berrakş dengesini sağlamaya yardımcı evet.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunmuş olduğu, dayalı markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Çizme ile yapılan kış kombinlerinde nelere uyanıklık etmeliyiz ve yeni sezonda kesinlikle çizmeler öne çıkıyor bir zaman da bunlardan bahsedeceğimiz bir yazı ile karşınızdayım.

Cisim ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylelikle hem rahat bir yararlanma imkanı sunar hem bile bediiyat bir stil kazanmıştırrır.

Bültenimize sürdürümcü olarak Derimod’la ilişkin son vürutmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak şiddetli bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son topuklu yarım çizme 6 kamer başarımıyla faik jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve muteber özen veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi nasıldır, taba ne renklerden oluşur diyenlere sarı, kırmızı ve kahverenginin karıştırılması ile elde edilen bir renktir diyebiliriz.

Report this wiki page